Pogledajte naš novi video – 21. Critical Mass događaj u Podgorici u organizaciji NVO Biciklo.me! Ovo je naš skromni doprinos istinskoj borbi za zdraviju budućnost, u punom smislu te riječi!!!

Hvala vam svima na učešću, hvala vam što ste istrajali! Pomozite nam još malo… pozovite prijatelje, pokažite im ovaj video, povedite i njih sljedećeg puta. Ima nas već sasvim dovoljno, al nek bude još više!

Critical Mass je globalni događaj, jednom mjesečno, najčešće zadnjeg petka u mjesecu. Cilj mu je da skreće pažnju na potrebu za biciklizmom u savremenom društvu kroz podizanje svijesti o bezbjednosti i ravnopravnom učešću biciklista u saobraćaju.

Za realizaciju ovog (i 20 prethodnih) događaja pobrinula se marljiva ekipa iz organizacije Biciklo.me.

Neformalno, Biciklo.me postoji od aprila 2012. godine. Grupa ljudi, među kojima se prije toga mnogi nisu poznavali, 22. aprila preko Twitter-a i Facebook-a organizovala je prvu masovnu vožnju u Podgorici. Zatim je nastao sajt, pa forum… Ljudi su tražili društvo za vožnju, mjesto da se požale na neuviđavne vozače, posavjetuju oko servisiranja… Ostalo je istorija.

Video sniman u Podgorici, 29. maja 2015 u organizaciji NVO Biciklo.me

Strateški partner: Luštica Bay / Podrška: TEMPONational Tourism Organisation, iCentar – Authorized Apple Reseller

Video: Luka Bošković, Bane Kljajić, Damir Krpuljević, Peredrag Prentić, Ilija Perić
Edit & production: Ilija Perić
May, 2105 © riders.me

– – –
helivideo.me & identity.co.me

Share