New video – Wakeboarding Montenegro 2014 HD

Wakeboarding Montenegro 2013

Svečano otvaranje novoizgrađene žičare za skijanje na ovi, 20. jul u 18.00h. Wakeboarding pakr – Action Beach Tivat.

U saradnji HTTP “Mimoza” i “Aqua Ski” kluba, ljubitelja skijanja na vodi, realizuje se projekat pod radnim nazivom “Action Beach”, koji za cilj ima oživljavanje prostora za idealno mesto za zaljubljenike u aktivan odmor i ekstremne sportove.

Prvi korak ovog projekta je otvaranje Wake Parka koji će obogatiti turitičku ponudu Tivta i Crne Gore čime će ovaj region biti ucrtan na karti već poznatih atraktivnih i mnogobrojnih destinacija ove vrste širom planete.

Prirodno okruženje i lokacija, u neposrednoj blizini aerodroma i na samom ulasku u grad čine Tivatsku Župu izuzetnim potencijalom za razvoj kreativnih i uzbudljivih a u isto vreme sportskih i zabavnih sadržaja, koji će tokom godina privući hiljade novih gostiju i posetilaca.

Wakeboard je sve popularniji sport za mlade generacije koje se prepuštaju izazovima i uživanju na vodi. Najnoviji Wake Park u Tivtu ima za cilj da privuče upravo ovakvu ciljnu grupu i da pruži novi i moderniji sadržaj, kako za turiste, tako i za građane Tivta i cijele Crne Gore.

Do kraja sezone očekujemo da nam se pridruži više hiljada posetilaca i zaljubljenika u aktivan način života. Od Septembra je u planu da se u saradnji sa lokalnom samoupravom organizuju besplatne obuke skijanja na vodi za mlade iz Tivta i okoline, a očekujemo i radićemo na tome da se u ovom prostoru u skorije vreme organizuju kako regionalna tako i medjunarodna takmičenja u disciplini Wakeboard.

Ovom prilikom, pozivamo Vas da nam se pridružite i budete deo tima koji želi da doda još malo adrenalina i atraktivnosti svemu onome što Crna Gora već pruža.

[button size=medium style=round color=blue align=none url=https://www.facebook.com/TivatWakeboardKgbClub?ref=ts&fref=ts]Zvanična FB stranica  >>>[/button]

 

Share