Velika plaža u Ulcinju je stvorena da, u bilo koje doba godine, stvori nerealno jedinstvo sa prirodom, muzikom i mirom. Najsitniji pijesak, talasi i vjetar imaju ulogu specijalnih efekata u ovom filmu, filmu o beskrajnoj slobodi i ljepoti naše plaže. Savršen bijeg od realnosti i brzog života.

infinite

infinite

Ono što ovo mjesto posebnim čini je kitesurfing. Veliki broj sunčanih dana i maestral koji duva od mora ka obali daju savršenu harmoniju a samim tim i mogućnost kajterima iz cijelog svijeta da svojim vještinama stvore magiju na ovom djeliću planete. A savršenu kariku svega ovoga drži Southern Soul festival, koji se već četvrtu godinu vraće ovom kraju sa jednim ciljem – pružiti nezaboravnu, četvorodnevnu avanturu uz vodeća, svjetska imena iz sfere jazz, soul, funk i house muzike.

052 - riders

Ioan Catalin Mitu

Ioan Catalin Mitu

Bilo da ste ovdje dok traju sjajni festivali, okruženi strancima, muzikom,kajt surferima ili porodicom i tišinom, ovo mjesto vas nikada ne ostavlja ravnodušnim. Vječno Vas privlači jer pruža osjećaj mira, pripadnosti, i savršene kompozicije i tako poželite da nikada ne odete. Ako se pitate gdje se nalazi: krenite put Ade Bojane, pratite makadam i tražite “zmajeve” iznad vode.

sandbox

sandbox

 

 

005 - Ioan Catalin Mitu

Ioan Catalin Mitu


009 - ne znam ime

010 - outshore

012 - follow the wind

follow the wind

013 - southern soul festival

Southern soul festival

014 - music and the sea

music and the sea

015 - dancing

dancing

017 - dog loving it

dog loving it

034 - sky is the limit

sky is the limit

032 - kite and people

kite and people

030 - catching the wind

catching the wind

027 - Milutin Perisic

Milutin Perisic

026 - Milutin Perisic

Milutin Perisic024 - watch the surfing

040 - jump

OJHA

018 - party people

party people


051 - details

045 - sunset

046 - the best end

ending / beginning

Text/photo © Nada Vojinović

Share