U Podgorici je 31. 10. 2015. održano 6. državno prvenstvo u padobranstvu na sportskom aerodromu Ćemovsko polje. Na ovom takmičenju je učestvovalo oko 30ak učesnika iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Makedonije i Crne Gore.

U ekipnoj konkurenciji takmičenja prvo mjesto zauzeo je Aero klub “Špiro Mugoša” iz Podgorice, na drugo mjesto plasirala se ekipa Banja Luke iz Bosne i Hercegovine dok je treće mjesto zauzeo Aero klub NikšićU pojedinačnoj otvorenoj konkurenciji prvo mjesto zauzeo je Boban Ivetić iz Aero kluba Banja Luka, drugo mjesto Zoran Lakić iz Aero kluba „Špiro Mugoša“ Podgorica dok je teće mjesto zauzeo Goran Ratkajec član Aero kluba Rijeka iz Hrvatske.Prvo mjesto u državnoj konkurenciji zauzeo je Zoran Lakić iz podgoričkog Aero kluba „Špiro Mugoša“, drugo i treće mjesto u državnoj konkurenciji zauzeli su Saša Dragojević i Miloš Dragojević, takođe iz Aero kluba Špiro Mugoša.

Ovo takmičenje je organizovao vazduhoplovni savez crne gore a neposredni organizator je AK Špiro Mugoša. Direktor takmičenja je Dragan Šoro Ivančević a organizaciju je podržala uprava za spot i mlade.

Video: Saša Dragojević, Ana Marija Grubač, Ilija Perić
2015 © http://riders.me

Share