Dvojica instruktora kajaka na divljoj vodi Miljko Gigo Bulajic i Dimitrije Vujanovic, a uz podršku našeg tima prije par dana odradili su poslednje pripreme i provjere pred uzbudljivu sezonu kanu i kajak tura na Morači. Već nekoliko godina smo ukazivali na potencijal koji podgorica ima za razvoj sportova na vodi i evo… krećemo u akciju.

Rezervišite vaše mjesto na otvaranju sezone 01. Maja 2018. >>> http://naturelovers.me

Moraca nudi zaista sve, od laganog veslanja i uživanja na rijeci do zaista spektakularnih i adrenalinskih sekcija različite težine.

Ove sezone ekipa će voditi 3 sekcije težine od 2 do 4. Svi koji nam se pridruže imaće priliku da veslaju u Platijama, okruženi 500m visokim zidovima kanjona, savladavaćemo zaista prelijepe brzake, učićemo vas divljoj vodi, sigurnosti, skakaćemo, plivaćemo… cijelog ljeta!

Prve ture su akazane za 1 maj, kada je zvanično otvaranje sezone. A zavsno od vodostaja sezona će trajati negdje do sredine ili kraja juna.
Svi koji žele da se upuste sa nama u avanture na Morači, više informacija uskoro na našem portalu i sajtu www.naturelovers.me

A Riders.me production
Riders: Miljko Gigo Bulajić, Dimitrije Vujanović
Music: CLOZEE – Fustion
Video: Nikola Novović, Ilija Perić
Edit: Ilija Perić

2018 @ identity & promotion, LLC

Share