Prvo i ono najvažnije!! Najljepše čestitke za sve Vas koji ste uspješno zavrsili trku, za pobjednice i pobjednike, za lična ostvarenja i poboljšane rezultate a ponajviše za sve Vas koji su se po prvi put oprobali u ovom sportu. Znamo da su to stvari koje se pamte cijelog života, a to nam imponuje jer će isti imati onda “problem”, moraće i nas toliko dugo pamtiti  I raduje nas što se to desilo tu, kod nas u Perastu. Pobjedili ste SVI!!! poruka je organizacije triatlon kluba Kotor 🙂 
Ove godine na 7. Bokeški Triatlon se prijavilo čak 30 učesnika više nego lani i bilo je 70 individualnih takmičara iz sedem država i 3 štafete.

U ženskoj selekciji najbrže su bile:

1. Jelena omašević – 1h11min32sec
2. Žana Pavićević – 1h23min03sec
3. Lidija Vukić – 1h24min51sec

A momci:

1. Dušan Milošević – 1h03min15sec
2. Luka Čupić – 1h04min06sec
3. Dragan Jovanović – 1h05min57sec

Zahvalnost ispred svega Opštini Kotor i gradonačelniku Vladimiru Jokicu koji se lično angažovao kako bi u zadnji čas uspjeli dobiti uslove potrebne za trku. Turistička organizacija Kotor, kao i Hotel Splendid Bečići su neka imena sponzora i podrzavaoca događaja bez kojih bi potpuno nemoguće bilo ovo organizovati.

Spoj divne energije volontera NVO Nasa Akcija, djece Perasta, kao i pomoć u organizaciji od strane ostalih triatlon klubova C.G, posebno TK Podgorica doveo je do toga da sve izgleda lako i besprekorno, sto iza zavjese često nije tako.

Mnogo je dobrih ljudi pomoglo, podržalo, odužilo bi se ovo pisanje… da ih trebamo nabrajati… oni to čine od srca, pa će se lako i prepoznati.

Share