Svim drugarima šaljem mnogo pozdrava iz Sochija, a pošto me mnogi pitaju za utiske iz prve ruke, evo ih! Prije svega, moram reći da više od 10 godina sanjam olimpijadu i ne mogu da opišem koliko je nevjerovatan osjecaj biti dio svega ovoga. A najbolje tek predstoji!

Olimpijski tim Crne Gore

Olimpijski tim Crne Gore

Bez obzira na negativne komentare raznih novinara na koje nailazim na internetu, moj doživljaj početka igara u selu je sasvim drugaciji i teško da se može naći zamjerka. Čitavo selo izgleda fantastično, takmičari imaju sve moguće beneficije i komfor, staze su pripremljene savršeno. Prekjuče smo stigli ovamo letom iz Zagreba i proveli smo 2 naredna sata prolazeći različite kontrole, a policije ima na svakom koraku pri izlasku iz sela.

Sochi 2014

Sochi 2014

Juce ujutru smo proveli na skijanju, popodne u teretani i svaki naredni dan do takmičenja će biti ispunjen obavezama oko treninga. Danas je bila ceremonija podizanja zastave kojoj su prisustvovali i predsjednik Filip Vujanović, predsjednica Skijaškog saveza Vesna Medenica i Dušan Simonović -predsjednik Olimpijskog komiteta.

Zvanična delegacija reprezentacije Crne Gore

Zvanična delegacija reprezentacije Crne Gore

Sjutra se već i zvanično otvaraju Olimpijske igre, ceremonija počinje u 20:14 po lokalnom vremenu, što je 17:14 časova u +1 vremenskoj zoni.

Olimpijski tim Crne Gore

Olimpijski tim Crne Gore

Što se tiče takmicenja, prvo nastupam ja 18. februara, zatim Tarik 19. Trke su svakog dana od 18. do 21., a počinjemo sa veleslalomom. Sa radošću vas obavještavam da ću voziti obije discipline. Nastavićemo da uživamo u onom za šta smo godinama radili i da težimo da ostvarimo što bolji plasman, jer je svako mjesto naprijed uspjeh. Budite uz nas!

02

Share